DIY // HANGING PLANTS

Mijn moeder moest lachen toen ze dit zag, ‘he, dat had ik vroeger ook’ – oftewel een rete retro diy projectje waar je moeder misschien nog wel bij kan helpen! De hangende plantjes kom ik al een tijdje tegen op pinterest en andere blogs, deze is een van mijn favorieten, en vond ze vanaf het begin erg leuk. Ik heb vrijwel alleen maar schuine wanden in mijn kamer dus weinig planken waar iets groens op kan staan. Echter wel enorme houten balken die zich perfect lenen om dingen aan op te hangen! En zodoende kocht ik potjes, keukentouw en twee kleine hedera plantjes bij – waar anders – de Dille & Kamille. Ook gebruikte ik wat kraaltjes van fimoklei die ik hier al had gemaakt en viola – twee hangende plantjes in mijn kamer!

7 thoughts on “DIY // HANGING PLANTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>