TREKKING IN NORWAY // SUMMER 2013

Ik ga dit jaar mijn eerste heuse trektocht maken! En wel in Noorwegen. Met een groep vrienden er naar toe rijden en vervolgens verschillende meerdaagse tochten maken. Ik ben heel benieuwd naar het landschap. Mijn vriend heeft vorig jaar al een soortgelijke vakantie gehad en de foto’s die hij liet zien waren adembenemend. Ik ben erg van de doe-vakanties dus lekker doorstappen vind ik geen probleem. Wakker worden met dit uitzicht ook niet. Ik hoop dat ik mijn mini aquarel setje mee kan nemen zodat ik veel landschappen kan schilderen, allemaal in mijn favoriete kleuren – blauw en groen. 
Veel belangrijke gear heb ik echter nog niet, maar met de enige ervaring van mijn vriend ben ik nu constant op de uitkijk voor goede – en mooie – producten die ik zal moeten aanschaffen. De tent is er al, maar schoenen, rugzak, slaapzak en matje nog niet, plus een allerlei aan trekking accessoires natuurlijk. Het zijn wel flinke bedragen die je moet uitgeven… maar daar staat natuurlijk tegenover dat de volgende keer dit soort vakanties vrijwel gratis zijn! Ik kan echt niet wachten, heb super veel zin! Als een van jullie nog essentiële tips heeft of advies qua uitrusting – laat het me weten!

ps. vergeet de giveaway niet!

bovenste collage – houten zonnebril / gebreide muts / houten zakmes / fleece vest / rugzak / aquarel setje / pannetjesbrander
onderste collage – moose deken / bobble waterflesje / mountain kussen / slaapzak / slaapmat / schoenen / tent / camera

8 thoughts on “TREKKING IN NORWAY // SUMMER 2013”

 1. Marlous - LDOSB
   ·  Reply

  Oh wat enorm gaaf! Lijkt me ook geweldig om te doen, originele vakantie. Hopelijk levert het mooie foto’s en verhalen op voor je blog ;-)

 2. Anonymous
   ·  Reply

  Ik vind het echt een goed idee! Ik ben nog op zoek naar een vakantie maar een doe-vakantie lijkt me zeker ook wel wat. Heerlijk dat aquarelsetje erbij. Veel plezier (ookal is het nog ver weg, maar ach)

 3. Marijke
   ·  Reply

  Wauw! Dat zou ik ook echt eens willen doen! Spijtig genoeg zijn mijn vriendinnen meer van de zon-, zee-, strandvakanties.

  Ik geef jazzdans! Heel leuk om te doen :).

 4. Nina Josephine
   ·  Reply

  Nou, ik ben heel benieuwd! Onbekend gebied voor mij trekking. Je heb echt leuke dingen uitgezocht :)

 5. Renee
   ·  Reply

  Marloes! My husband (Jason) and I were in Iceland for a holiday last summer and loved it. I think there are many similarities between Norway and Iceland. We went for just over 2 weeks, rented a jeep, drove around the whole island and camped. There are photos on our blog :) I will try to think of things that I would recommend bringing, nothing comes to mind right now.

  Iceland made me realize how much I love Scandinavian design…I really like making a home gezellig and looking at design blogs. Jason and I both love the elements of Scandinavian design, he is actually is going to do his masters in architecture in September. I will live vicariously through him!

 6. LNNK
   ·  Reply

  Gaaf zeg. Noorwegen is zo’n prachtig land! Een van mijn favoriete landen. Vergis je alleen niet in de prijzen in Noorwegen, het land is verre van goedkoop ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*