thuis // home tour

1

Een tijdje geleden heb eens op een vrije middag wat foto’s genomen van mijn kamertje. Het was nog geen lente en ook nog niet helemaal af – als je goed kijkt hangt de lamp wel heel erg scheef boven mijn tafel – maar ik wilde het toch graag even vastleggen. Ik heb zo’n 16 vuilniszakken aan onnodige spullen en troep weggedaan, drie kasten weg, en ben eens even flink gaan schoonmaken. Ik kan me nu echt niet meer voorstellen hoe al die dingen in mijn kamer hebben kunnen passen, haha! Best erg, maar ook goed om eens te doen. Inmiddels ook wat plastic tassen met kleren ingeruild bij de H&M (goede actie, alhoewel je het voor je karma niet hoeft te doen denk ik..) en dus zo’n 60% lichter aan bezittingen woon ik nu hier. En alhoewel ik een lichtelijke verslaving aan huisjes zoeken op funda heb, ben ik toch super tevreden met waar ik elke dag in mag thuiskomen. Het ziet er niet zo uit, of zo, maar is wel helemaal van mij.

Some images of my little home I took a while back. No spring yet and nothing too fancy, but just the way life is now, documented for when life is later. And although I’ve called this blogpost ‘home tour’, the space is so small it really explains itself :-)

  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

20 thoughts on “thuis // home tour”

 1. Hannelore
   ·  Reply

  Het ziet er echt een heel fijn appartementje uit!
  Met mijn erasmus vorig jaar en dit jaar mijn verhuis naar antwerpen, heb ik ook heel wat spullen weggedaan en momenteel ben ik het laatste van mijn ongedragen kleding aan het wegdoen… voelt zo goed! Ik snap ook niet hoe ik ooit zoveel spullen kon hebben ;)
  Die h&m actie doe ik trouwens ook af en toe aan mee, maar dat artikel dat je postte dateert toch al van 2 jaar geleden niet? Fingers crossed dat de omstandigheden ondertussen al verbeterd zijn!

  • Marloes
    ·  Reply

   Ahja je hebt gelijk, dom van me. Ik heb ook goede berichten over gehoord, dus wie weet :)

 2. Suus
   ·  Reply

  Wauw wat heb je een onwijs leuke kamer, het is altijd leuk om even binnen te kijken :)

  Liefs Suus van Food Bandits

 3. Maaike
   ·  Reply

  Oh, wat een prachtige kamer heb jij zeg! Het ziet er heel fijn uit. Zie ik het goed en heb je de keuken helemaal voor jezelf? Fijn! Zou ik misschien mogen weten waar je de eettafel en de kast in je keuken vandaan hebt? Liefs!

 4. Karlijn
   ·  Reply

  Wat ziet je huis er heerlijk uit! Het lijkt me een super fijne plek om te komen. Ik vind de houten balken zo mooi, die laat je ook mooi uitkomen. O het ziet er echt heel leuk uit. Mocht je nog een huisgenoot zoeken, je weet me te vinden ;)

 5. SanneWierda
   ·  Reply

  Wauw, wat een gaaf huisje! Heel mooi die houten balken.

 6. Marlies
   ·  Reply

  Ohhh die houten balken! Zo zo mooi! :) En de rest ook. Heerlijk stijltje heb je! :)

 7. Food Love and Happiness
   ·  Reply

  Heel erg leuk jouw huisje! Mooie sfeer, vooral door het houtwerk van het dak. Geweldig die stellingkast en laptoptafel vd Ikea, de stellingkast had ik al eens gezien, zag vandaag die laptoptafel voor het eerst. Bíjna meegenomen, maar eigenlijk helemaal niet nodig. Heb wel de salontafel van die collectie gekocht.

  Leuk om eens een kijkje in joúw huis te krijgen! Oh en dat 1e appartement van je link vind ik echt geweldig! Die 1e foto is mijn inspiratiebron voor de verlichting die ik straks boven mijn eettafel wil:)

 8. Swaen
   ·  Reply

  Wat een prachtige kamer heb je, ik zou hem zo willen!

 9. Shelley
   ·  Reply

  Wauw gaaf, jij hebt je ruimte echt optimaal benut! Helemaal mijn smaak zo. Krijg door de houten balken enz. wel het idee dat je in de binnenstad woont, maar je hebt wél je eigen keuken?! Waaarr is dit? Ook student in Delft en jaloers op je kamer haha.

 10. Loes
   ·  Reply

  Je kamer ziet er prachtig uit. Wat zijn de houten balken mooi! En het blauwe krukje is mijn favoriet (naast alle plantjes en takken en bloemen en stoelen en kruidenrekjes). Veel liefs, x

 11. Angelina
   ·  Reply

  Wauwie ziet er heel leuk uit!!

 12. Liza
   ·  Reply

  Wat een heerlijke plek! Genieten dus.
  Fijne week!

 13. Yss
   ·  Reply

  Wauw wat leuk! Ik vind die houten balk zo gaaf en je keukentje heeft echt zo’n ”authentieke” stijl.

 14. Elisse
   ·  Reply

  Wauw, mooi plekje heb je! Ik ben een beetje jaloers op je houten balken, brengt gelijk zoveel sfeer en gezelligheid! En wow, goed van je om zoveel spullen weg te brengen. Nu de lente in aantocht is plan ik ook een grote ‘spring cleaning’ dus kan er vast ook wel wat naar de kringloopwinkel/vuilbak en goededoelenbak!

 15. SophieSweetVintage
   ·  Reply

  Wat ziet dat er gezellig uit! Die houten balken vind ik echt geweldig mooi combineren met alle lichte kleuren die je hebt. Fijne plek :)

 16. Cleo
   ·  Reply

  Je hebt een zalige studio. Prachtig al dat hout (die balken!) in combinatie met wit. Het ziet er sfeervol uit!

 17. Daisy
   ·  Reply

  wat een gave lam! :o. Echt super tof :)

 18. Tinne
   ·  Reply

  Wat een toffe ruimte heb je daar! en ook echt leuk ingericht, zou er zo willen intrekken :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*